Wij bieden een ruim assortiment fairtrade chocolade, omdat wij bij Chocolaterie Candela geloven in het idee van eerlijke handel en een goede beloning voor de boeren waar de grondstoffen voor fairtrade chocolade vandaan komen. Wij zijn ons er van bewust dat wat betreft de samenstelling van de fairtrade chocolade momenteel een discussie gaande is,...
Wij bieden een ruim assortiment fairtrade chocolade, omdat wij bij Chocolaterie Candela geloven in het idee van eerlijke handel en een goede beloning voor de boeren waar de grondstoffen voor fairtrade chocolade vandaan komen. Wij zijn ons er van bewust dat wat betreft de samenstelling van de fairtrade chocolade momenteel een discussie gaande is, maar wij ondersteunen de intentie van organisaties als Max Havelaar om zoveel mogelijk fairtrade chocolade te produceren dan ook van harte.

De kwaliteit en mogelijkheden van fairtrade chocolade zijn inmiddels enorm. Er is een enorm aanbod fairtrade chocolade producten in verschillende vormen, verpakkingen, smaken en vullingen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een chocolade hart dat is gemaakt van fairtrade chocolade of voor een Paasbox met fairtrade chocolade. Scroll eens rustig door onze producten om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Bestel eenvoudig en snel online!
Meer

Fairtrade Er zijn 25 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 25 items